مواد مغذی ماهی
۱. ماهی سرشار از مواد مغذی مهمی است که بیشتر آدمها اغلب دچار کمبود آنها هستند
به طور کلی، همهی انواع ماهیها برای سلامتیتان مفید هستند.
آنها سرشار از مواد مغذی مختلفی هستند که بیشتر آدمها دچار کمبودشان هستند.
این مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت، ید، و انواع مختلف ویتامینها و مواد معدنی میشوند.
با وجود این، برخی ماهیها از برخی دیگر بهتر و مفیدتر هستند؛ به نظر میرسد ماهیهای چرب سالمترین نوع ماهیهای خوراکی باشند.
زیرا ماهیهای چرب (مانند سالمون، قزلآلا، ساردین، تن، و خالمخالی) دارای مقادیر بیشتری از مواد مغذی مبتنی بر چربی هستند.
این مواد مغذی شامل ویتامین D محلول در چربی است که بیشتر آدمها دچار کمبود آن هستند. این ماده مانند هورموناستروئید در بدن عمل میکند.
همچنین ماهیهای چرب، اسیدهای چرب امگا-۳ بیشتری دارند. این اسیدهای چرب برای عملکرد بهینهی مغز و بدنتان بسیار حیاتی هستند، و باعث کاهش خطر بسیاری از بیماریها میشوند.
برای برطرف کردن نیاز بدنتان به امگا-۳، توصیه میشود حداقل هفتهای دو یا سه بار ماهی چرب میل کنید.
نتیجه: ماهی سرشار از مواد مغذی مهم شامل پروتئین با کیفیت، ید، و مواد معدنی و ویتامینهای مختلف است. نوع چرب ماهیها بیش از سایر انواع آن حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ و ویتامین D است.